Abonelik Formu
Follow
Abonelik Formu

TWs Team Management & Tasking

“TWs Team Management & Tasking” PerEXP Teamworks tarafından geliştirilen takım yönetimi ve görevlendirme stratejisidir. Farklı perspektiflerin kullanılması, net ve anlaşılır görevlendirmeler ile kişinin yüksek düzeyde verim ile ortaya ürün koyması amaçlanır.

TWs Team Management & Tasking” PerEXP Teamworks tarafından geliştirilen takım yönetimi ve görevlendirme stratejisidir. Farklı perspektiflerin kullanılması, net ve anlaşılır görevlendirmeler ile kişinin yüksek düzeyde verim ile ortaya ürün koyması amaçlanır.

  • TWs Team Management” disipline bir mekanizma, aktif feedback sistemleri, net ve anlaşılır tasking özellikleri ile hızlı, verimli ve sürdürülebilir bir ekip modeli benimser. Bu modele göre 4 rol bulunmaktadır: Koordinatör, mentör, başyazar ve yazar. Her rolün belirgin sorumlulukları bulunmaktadır.
    • KOORDİNATÖR Bir koordinatörün temel görevi koordinasyon ve organizasyonu sağlamaktır. Herhangi bir ekipte temel otorite (Denetim) koordinatördür. Herhangi bir “X” makalesinin yönetimin yürütülmesi ve sürdürülmesi bu rol tarafından sağlanır. Bu rolü yürüten kişi mentör & başyazar ve yazar gibi görev organlarına başvurarak farklı perspektiflerin kullanılır. Aynı şekilde tasking’ler de bu şekilde atanır. Feedback sistemleri (Report & Submit an Article) ve roller arasındaki iletişim genelde bu rol aracılığı ile sağlanmaktadır.
    • Mentör Bir mentör Koordinatör & Başyazar görev organlarının herhangi bir “X” makalesinin yönetimin yürütülmesi ve sürdürülmesinin etkili bir şekilde yürütülmesi amacı ile iki etkin görev organını destekleyen bir roldür. Temel amacı ortaya çıkan ürünün donanımlı bir perspektif ile inşaa edilmesidir.
    • Başyazar “Submit an Article” sistemi ile birçok yazar tarafından gelen akademik makale ve veri dizini raporlamalarını kendi genel araştırması ile harmanlayarak tek merceğe döken ve bir ürüne dönüşmesini sağlayan temel mekanizmadır. Koordinatör & Başyazar & Mentör beraberliğinde yazarlar uygun araştırma ve geliştirme esaslı görevlendirmelerine atanır.
    • YAZAR Bir yazar kendisine uygun olarak atanan (Mail veya herhangi bir yol ile) net ve anlaşılır taskingler ile etkili bir araştırma geliştirme süreci ile akademik bir makale bölümü & veri dizini oluşturmaya çalışan görev organıdır. Haftalık olarak feedback sistemleri (Report & Submit an Article) ile aktif bir denetim aracılığında disipline sisteme entegre olması amaçlanır.
  • TWs Team Management” disipline bir mekanizma, aktif feedback sistemleri, net ve anlaşılır tasking özellikleri ile hızlı, verimli ve sürdürülebilir bir ekip modeli benimser. Bu modele göre Report, Submit an Article, Workspace, The TOPs ve Leadership gibi feedback sistemleri ile aktif denetim ve etkileşim sağlanması amaçlanır.
    • REPORT PerEXP Teamworks bünyesinde bulunan makale yazarların, tasarımcılarının, editörlerinin, yöneticilerinin ne yaptığını detaylı bir şekilde açıkladığı ve PerEXP Teamworks yönetimine bildirdiği sayfadır. Ekstrem durumlar da aynı şekilde buradan bildirilmektedir.
    • SUBMIT AN ARTICLE PerEXP Teamworks’de bir makale yazarı isen buradan bir makale & makale raporu gönderebilirsin! Makaleni giriş yaparak kendin de düzenleyebileceğin gibi buradan göndererek editör düzenlemesine de verebilirsin.
    • WORKSPACE PerEXP Teamworks ekiplerin tam anlamıyla koordine ve organize ve olabilmesi için ekiplerin etkileşim seviyesini olabildiğince üst noktada tutmaya çalışan sisteme denir. Ekiplerin herhangi bir “X” projesinde etkileşimini sağlıklı bir sevide tutma amacıyla proje başında ve son taraflarında sesli & görüntülü etkileşime ve incelemeye zorunlu tutar. Olabildiğince tüm perspektiflerin taranmasını makaleye işlemeye çalışır. Bunun yanı sıra Workspace sıradan çalışma etkinlikle ve çeşitli aktivitelerde de kullanılmaktadır.
    • THE TOPS PerEXP Teamworks yönetimine iletilen “Report” sisteminin iletilerinin verileriyle oluşturulmuş yazar öne çıkarma sistemidir. Ortaya konulan somut ürüne bağlı olarak rekabetçi ortamın pekişmesi adına PerEXP Teamworks mevcut yazar & yazar grubunu öne çıkarır.
    • LEADERSHIP PerEXP Teamworks ekip işleyişini olabildiğince yüksek seviyede tutmak için düzeni ve işleyişi bozabilecek etkenleri ekiplerinden uzak tutmaya çalışır. Leadership ekip içi düzen ve sürdürülebilirliğe zarar veren üyelere karşı Teamworks yönetimin yaptırım politikasını içeren bir geri bildirim sistemidir.
  • TWs Team Management” disipline bir mekanizma, aktif feedback sistemleri, net ve anlaşılır tasking özellikleri ile hızlı, verimli ve sürdürülebilir bir ekip modeli benimser. Bu modele göre yazar ve yazar grupları başta olmak üzere tüm görev organlarının en yüksek düzeyde verim gösterebileceği net ve anlaşılır görevlendirmeler yapılır.
    • TASKING PerEXP Teamworks’de mevcut yazar ve yazar gruplarına herhangi bir konuda görevlendirme yapılırken bu sayfa kullanılıyor! Görevlendirme söz konusu olduğu zaman Yazarın mevcut hali, görevlendirmenin net ve anlaşılır olması, eşgüdümlü feedback sistemleri ile (ReportSubmit an Article, Workspace, Leadership) uyumlu bir şekilde olmasına dikkat edilir. (Şu anki mevcut görevlendirmelerde spesifik bir detay söz konusu olmadığı sürece yazarların haftalık tasking’i haftalık 5 saat ile sınırlandırılacak şekilde ayarlanılacaktır.)
    • TWs Standarts PerEXP Teamworks tarafınca belirlenmiş akademik makale & proje geliştirme standartlarından oluşan ve bir review sistemi barındıran yapıdır.

Yorum Yap

Related Posts
Total
0
Share